Stična mladih 2023

16. SEPTEMBER 2023

Kdo praviš, da sem?

Stična mladih je enodnevni festival, ki slovenskim mladim skozi različne aktivnosti ponuja izkušnjo Boga. Poslanstvo Stične mladih je »prebujati mlade, da vstanejo in hodijo za Kristusom«. Srečanje v sodobni obliki prinaša sporočilo o Kristusu in njegovem evangeliju ter mlade spodbuja, da ga tudi med letom živijo in širijo v svojem lokalnem okolju. Stična mladih je izkušnja skupnosti, v kateri je prav vsak udeleženec nepogrešljiv.

Letos na Stični

– Stična bend

– Vlado Kreslin

– Gal Gjurin

– sveta maša

– večerni koncert

– 2 odra

– več kot 20 delavnic

06

Stična app (kmalu)

September, 2023
KDO PRAVIŠ, DA SEM * KDO PRAVIŠ, DA SEM * KDO PRAVIŠ, DA SEM *
KDO PRAVIŠ, DA SEM * KDO PRAVIŠ, DA SEM * KDO PRAVIŠ, DA SEM *

Stično mladih ustvarjamo mladi. Smo drzni ustvarjalci, pristni pričevalci vere, odločeni z mladimi živeti Božje kraljestvo. To daje celotnemu dogodku poseben pečat, hkrati pa vsem ustvarjalcem omogoča bogato izkušnjo učenja in skupnega ustvarjanja ter odkrivanja osebnih talentov, poklicanosti in povezanosti z Bogom.

Pod okriljem Katoliške mladine pri organizaciji Stične mladih vsako leto sodeluje več kot 200 prostovoljcev, ki skozi leto zavzeto in premišljeno snujemo dogodek. Ustvarjalci Stične mladih prihajamo iz vseh koncev Slovenije in smo različnih starosti, vsak pa prispeva svoje talente in spretnosti z namenom, da oblikujemo srečanje, ki bo odgovorilo na aktualne potrebe, težave in hrepenenja mladih.