Prijava na športni turnir Stične mladih 2023

Fantje in punce! Stična mladih pripravlja športni turnir, kot je to že v navadi. Turnir se bo izvedel v NOGOMETU IN ODBOJKI. Za oba športa je število ekip omejeno, zato ne odlašaj! Oblikuj svojo ekipo in prijavite se na željen šport ter se potegujte za pokal Stične Mladih! 

Turnir se bo pričel s prvimi tekmami ob 13.00 po sveti maši. Za vsa dodatna vprašanja in informacije lahko kontaktirate na mail: lenart.mocenik@gmail.com. Na željen šport se lahko prijavite na povezavi ob opisanem športu.

NOGOMET

Turnir v nogometu poteka samo za FANTE! Vsaka ekipa lahko šteje največ 10 igralcev. Igra se po pravilih Futsala 4+1. Ekipe bodo razvrščene v 4 skupine po 3 ekipe. Iz vsake skupine napredujeta 2 ekipi v izločilne boje. Sledi četrt finale, polfinale ter tekma za 3. mesto in finale. Igralni čas in ostale podrobnosti ter informacije o poteku turnirja boste prejeli naknadno na vaš e-naslov.

ODBOJKA

Turnir v odbojki poteka za FANTE in DEKLETA. Vsaka ekipa lahko šteje največ 10 igralcev. Igra se po pravilih klasične dvoranske odbojke. Igralni čas in sistem turnirja bo določen glede na število prijavljenih ekip. Na igrišču sta lahko naenkrat NAJVEČ DVA FANTA! Torej 2 fanta + 4 dekleta. Ostale informacije in podrobnosti o poteku turnirja boste prejeli naknadno na vaš e-naslov.