Stična mladih 2023

Vstopnice

Vstopnice in vozovnice

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo vse, ki se boste dogodka udeležili, da si vstopnice in vozovnice zagotovite že v predprodaji. Cena vstopnice na dan festivala, na vhodu in v spletni trgovini bo 15 €.

Cena vključuje

– vstop na prizorišče

– celodnevno dogajanje

– topla večerja

– večerni koncert

Cena v predprodaji

12 €

BREZSTIČNA STIČNA

Kaj je brezstična Stična?

Na Stični bo za plačevanje poleg bančne možno uporabiti tudi festivalsko kartico, ki jo lahko kadarkoli napolnite na polnilnem mestu (z gotovino ali bančno kartico). Na prizorišču Stične mladih boš lahko kupil pijačo, hrano (rezanci, pice na kos, sendvič, krompirček), prigrizke (sladoled, sladke in slane) in seveda mrč Stične mladih.

Zakaj brezstična Stična?

Ker je tako hitreje, varneje in učinkoviteje poslovati. Predvsem zato, ker je Stična množični dogodek in je plačevanje s kartico hitrejše kot pa izmenjevanje gotovine. Želimo biti v koraku s časom.

Kakšno vrednost prinaša to mladim, kaj želimo s tem doseči?

Brezstično poslovanje prinaša večjo varnost (ni napak pri preštevanju gotovine), hitrejše in preglednejše poslovanje. Dobro počutje udeležencev in prostovoljcev, ki delajo za šankom, v Kana trgovinci.

Način uporabe

Kartico bo možno kupiti in napolniti v neposredni bližini vhoda in info točke na POLNILNI POSTAJI Stične mladih 2023. Sama kartica bo veljala več let. Eno kartico lahko kupi in napolni skupaj več ljudi in si med seboj razdelijo stroške. Cena kartice je 1,20 €. Ob prvem polnjenju se to vnovči, ob kasnejšem polnjenju ne več. Nanjo naložiš dobroimetje (gotovino). S kartico potem plačuješ po prizorišču - pijačo, hrano, mrč. Na koncu dneva bomo vračali gotovino - kolikor je ostalo na kartici vse do 0,50 € zaokroženo. Če imaš na kartici 0,40 €, vračila ne bomo izvedli. Če boš imel 1,40 € bomo vrnili 1 €. Če boš imel 1,80€, bomo vrnili 1,50€. To odločitev smo sprejeli zaradi hitrejšega poslovanja. Kartica se bo za prihodnjo Stično resetirala in imela ponovno vrednost 0 €, ob polnjenju leta 2024 ne bomo trgali 1,20€ za strošek kartice. Kartica sama ostane veljavna tudi za prihodnja leta in ima vrednost 0 € na dan Stične mladih. Stanje na kartici se bo izpisalo na vsakem računu oz. se lahko preveri na vsaki blagajni.