Stična mladih 2021

KORONA
UKREPI

Varnost in zdravje udeležencev in vseh sodelujočih pri Stični mladih
sta za vse nas zelo pomembna.

PCT

Varnost in zdravje udeležencev in vseh sodelujočih pri Stični mladih sta za vse nas zelo pomembna. Da bo udeležba na letošnji jubilejni Stični čim bolj brezskrbna, je pomembno, da se seznaniš s spodnjimi informacijami. 

 

Glede na zdravstveno situacijo bo udeležba na dogodku mogoča pod takrat veljavnimi ukrepi in z izpolnjevanjem pogoja PCT – preboleli, cepljeni ali testirani. Potrebno je izpolnjevati vsaj enega od teh pogojev. Samotestiranje ne velja.

 

Na dogodku bo v skladu s takrat veljavnimi ukrepi potrebna uporaba zaščitne maske, poleg tega pa je obvezno razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje. Aktualno stanje in ukrepe lahko spremljaš na tej povezavi.

 

Kot organizator javne prireditve bomo ob vstopu na prireditev morali preveriti, ali izpolnjuješ pogoj PCT. V primeru, da pogoja PCT ne boš izpolnjeval/a, ti udeležbe na dogodku ne bomo mogli dovoliti.

 

Ker se zdravstvene razmere in s tem ukrepi lahko spremenijo, vse udeležence srečanja prosimo, da za novosti in aktualne informacije spremljate spletno stran in družbena omrežja Stične mladih. Hkrati se vsem lepo zahvaljujemo za razumevanje.