Stična mladih 2020

Stična plesni turnir

stična mladih

JUST DANCE NOW

Just Dance Now je mobilna igra, ki vam prinaša največjo glasbeno video igro vseh časov, ne da bi potrebovali konzolo. Vse, kar potrebujete, je vaš pametni telefon, ki ga uporabljate kot krmilnik in zaslon, povezan z internetom. Izberite pesem iz kataloga, v desni roki držite pametni telefon in sledite gibom plesalca na zaslonu. Vaši gibi bodo ocenjeni s točkami. Bolj kot je gibanje popolno, boljši bo rezultat. Število igralcev, s katerimi lahko plešete, ni omejeno. Tvoji prijatelji se lahko kadarkoli priključijo za še večjo zabavo.

KAJ POTREBUJETE

Aplikacijo Just Dance Now na vašem pametnem telefonu, ki ga uporabljate kot krmilnik.

 

Zaslon, povezan z internetom (najbolj preprosto je, če uporabite računalnik, možna je tudi uporaba tablice ali televizije).

POSTOPEK

 1. Prenesite in zaženite aplikacijo Just Dance Now na svojem pametnem telefonu.
 • Apple Iphone: odprite App Store, poiščite in namestite aplikacijo Just Dance Now.
 • Android: odprite trgovino Google Play, poiščite in namestite aplikacijo Just Dance Now.
 1. V računalniku zaženite spletni brskalnik in pojdite na www.justdancenow.com.
 2. V levem zgornjem kotu spletni strani boste videli svojo številko plesne sobe in kodo QR. S telefonom skenirajte kodo ali vpišite številko sobe in igra se poveže s plesno sobo.
 3. Končano! Zdaj bi morali videti, da če izberete skladbo na svojem pametnem telefonu, se ta prikaže tudi na zaslonu vašega računalnika.
 4. Izberite željeno skladbo in jo zaženite. Telefon držite v desni roki in se potrudite, da natančno izvedete gibe plesalca na zaslonu! Dodatni igralci s pogledom na isti zaslon lahko igro prenesejo tudi na svoj pametni telefon, vnesejo številko plesne sobe in igrajo z vami.
 5. Uživajte v plesu in zabavi!

 

 

Za pomoč pri nameščanju igre si lahko pomagate z: https://www.youtube.com/watch?v=3yEM1pGZQlE.

OPOZORILO

Vsak igralec ima na razpolago 200 »žetonov«, ena pesem = 100 žetonov. 100 žetonov porabiš samo v primeru, če ti sam izbereš pesem, ostali, ki samo plešejo zraven, v tem primeru ne porabijo svojih žetonov. Ko porabiš vseh 200 žetonov, moraš čakati 24 ur, da se ti obnovi 100 žetonov. Zato bodi previden pri izbiri pesmi!

 

Da bo tekmovanje pravično za vse, smo izbrali 2 pesmi, na katere se tekmuje.

Happy, Pharrell Williams

Dancing Queen, Abba

 

Tekmovanje ni obvezno, plešete lahko tudi samo za zabavo in popestritev.

TOČKOVANJE

 • Izmisli si poljubno uporabniško ime in ga vpiši v tabelo za točkovanje.
 • Po koncu pesmi izpiši svoj rezultat poleg svojega imena v tabelo za točkovanje.
 • Oseba, ki bo na koncu dneva imela največje število točk, bo postala zmagovalec prvega Stična plesnega turnirja in prejela praktično nagrado. Rezultate plesnega tekmovanja bomo objavili na naši Facebook strani Stična Mladih.

 

Želimo vam prijeten dan in veliko plesnih užitkov.

stična mladih